Càpsula de rendiment personal: Aprendre a definir objectius

Objectius de la sessió:

1. Aprendre a enfocar aclarint què és el que es vol realment.

2. Prendre consciència de la responsabilitat del pensament.

3. Creences irracionals per guanyar coratge/humilitat.

Dirigit a:  Emprenedors/es, personal directiu, managers, personal tècnic i empresaris.

Programa:

1.? L’autoconfiança 2.? El enfocament: què vols realment? 3.? Què és un objectiu i perquè definir-lo? 4.? Com definir objectius? 5.? La congruència

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Clara Núñez, més de 22 anys guiant i entrenant en el desenvolupament del rendiment personal, profesional i social. Diplomada en Educació Física, titulada en Gestió i Direcció de RRHH i practitioner en PNL. Tècnica en protocol i Comunicació Institucional i Empresarial. Coach executiva i empresarial. Tècnica en entrenament de les Capacitats Emprenedores. Coach executiva i empresarial.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

En cas que l’activitat estigui sense places, consulta la web per possibles anul-lacions. Si hi ha alguna baixa, automàticament les inscripcions es tornaran a obrir.

Aquesta càpsula forma part d’una programació anual en gestió empresarial del Centre d’Empreses. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la programació:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses:

No hi ha Esdeveniments

 Amb el cofinançament de: PAK LOGOS 2016

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.

 

Bookings