Càpsula de gestió empresarial: Coneix el mercat

 

Presentació:

Vivim en un entorn en constant canvi on hem d’estar pendents què és el que vol el nostre client, què fa la nostra competència i quines són les tendències que poden afectar al nostre negoci.

Una petita empresa necessita gestionar molt bé els esforços que realitza per obtenir el màxim partit d’ells a l’hora de gestionar la seva oferta davant de tant canvi i incertesa constant.

Un bon anàlisi de l’entorn és clau per prendre decisions encertades.

Objectiu de la sessió: Conèixer mètodes i eines per poder moure’ns en entorns d’alta incertesa i canviants, amb un mínim de recursos per guanyar competitivitat al mercat.

Dirigit a:  Emprenedors/es, personal directiu, managers, personal tècnic i empresaris.

Programa:

1. Els processos que ens aproximen al mercat 2. Com saber quina és la nostra posició 3. Valoracions quantitatives 4. Valoracions qualitatives 5. Generació de Plans d’Actuació

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:

José Antonio Galaso. Llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).  Tècnic expert en innovació.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta càpsula forma part d’una programació anual en gestió empresarial del Centre d’Empreses. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la programació:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses:

No hi ha Esdeveniments

 Amb el cofinançament de: PAK LOGOS 2016

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.

 

Bookings