Càpsula de gestió empresarial: Model de negoci

 

Presentació: El model de negoci hauria de ser com a mínim diferent.

Objectius de la sessió:

1. Donar a conèixer la Metodologia Canvas per a dissenyar i analitzar Models de Negoci .

2. Desenvolupar el Pla d’empresa Canvas.

Dirigit a:  Emprenedors/es, personal directiu, managers, personal tècnic i empresaris.

Programa:

1. Definició de Conceptes de la Metodologia Canvas.

2. Entendre el concepte model de negoci.

4. Exercici.

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:

José Antonio Galaso. Llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Empresari. Ha creat empresa en 3 països diferents.

David Mesa: 9 anys d’experiència en Creació i Consolidació d’Empreses. Tècnic del Centre d’Empreses. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

En cas que l’activitat estigui sense places, consulta la web per possibles anul-lacions. Si hi ha alguna baixa, automàticament les inscripcions es tornaran a obrir.

Aquesta càpsula forma part d’una programació de formació en gestió empresarial d’un total de 36 hores. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la programació:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses:

No hi ha Esdeveniments

 Amb el cofinançament de:

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

 

Bookings