Curs “Com innovar en el teu negoci”

 

Objectiu: Dotar d’eines, coneixements i habilitats per saber innovar tant en producte com en sevei en una societat cada vegada més exigent i saturada d’oferta.

Dirigit a: Empresaris/ies, professionals i autònoms.

Dates:  3, 10 i 17 de juny de 2016

Duració: 15h

Programa:

Sessió 1:

– Dotar als participants del coneixements dels models de negoci i la necessitat  de diferenciar-se  de la competència  mitjançant  avantatges competitives.

– Quin és el meu model de negoci?

– Quines avantatges competitives tinc? El mercat les valora?

– Els passos d’un procés d’innovació.

Sessió 2:

– Dotar als participants de les habilitats  per tenir la creativitat  necessària per poder fer una innovació amb poc pressupost.

– Innovar amb poc pressupost. Com?

– Tècniques creatives per buscar valors afegits.

– Com diferenciar-me dels demès innovant?

Sessió 3:

– Dotar als participants de les habilitats per poder innovar mitjançant el format cooperació i poder practicar durant la sessió formativa un acte de cooperació amb la resta d’assistents.

– Innovant amb la cooperació empresarial.

– Posada en pràctica en el teu negoci

– Casos d’estudis pràctics. Inversió: Seminari gratuït

Impartit per:

Mónica Mendoza (Sessió 1): Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un màster en Direcció Comercial per EADA

Santi Rius (Sessió 2): Enginyer Superior d’Organització Empresarial ETSEIT-UPC 1985, té un màster en Multimedia UAB 1990. Formador de la patronal CECOT

Teresa Guix (Sessió 3): Diplomada en Ciències empresarials a la Universitat de Barcelona, té un postgrau en Sistemes Integrats de Gestió IDEC, ha realitzat cursos de cooperació clusters, emprenedoria, comunicació i vendes, màrqueting i intel·ligència emocional.

Subvencionat per:

log_hor

Bookings