Curs “Tècniques exitoses per vendre els teus productes o serveis”

 

Objectiu: Dotar d’eines, coneixements i habilitats als assistents per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei.

Dirigit a: Empresaris/ies, professionals i autònoms.

Dates: 6, 15, 20 i 27 d’abril de 2016

Duració: 20h

Programa:

1.- Situació actual del mercat 2.- Tipologies de clients 3.- Com defensar el preu 4.- Com fer un bon discurs persuasiu 5.- Diferència entre la part estratègica i la part tàctica de la venda 6.- Maneres de captar més clients 7.- Tècniques per concertar visites comercials i saltar-se els filtres 8.- Com fer servir un llenguatge persuasiu 9.- Tècniques de venda exitoses en empreses 10.- Rol play de vendes grupals 11.- Psicologia de la venda 12.- Ratis d’activitat comercial a tenir en compte 13.- Com augmentar les expectatives dels clients i segmentació dels clients Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Mònica Mendoza, Energivity Consulting. S.L. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Master en Direcció Comercial per EADA. Ha realitzat el programa de “Creixement d’empreses” per IESE. Ha desenvolupat la seva carrera en diferents empreses del sector de les noves tecnologies assumint diverses responsabilitats en les respectius departaments comercials, col-laborant en tasques de màrqueting i comunicación, desenvolupant i executant plans a nivel estratègic i obrint  noves carteres de clients. És, entre d’altres, assessora de vendes a la patronal Cecot, professora de màrqueting a la UAB, d’EAE Business School i del Col-legi d’Agents Comercials de Barcelona.

Cofinançat per:
pie-firma-Ajespluguesv6 (2)

Bookings