Trobades individuals: el Vietnam i la Xina

PIMEC

Objectiu: Reunions amb un expert en el mercat de Vietnam i de Xina per a resoldre dubtes sobre el projecte de la empresa assistent.

Dirigit a: Empresaris, directius o tècnics.

Trobada individual: el Vietnam

Avui dia, el Vietnam es postula com a exemple de creixement elevat amb un desenvolupament social sostenible.

Aquest mercat compta amb 90 milions d’habitants, un considerable augment del poder adquisitiu i un creixement anual superior al 6%.  A més, gaudeix d’una contínua liberalització del comerç i d’unes barreres comercials poc significatives. Tots aquests factors converteixen el Vietnam en un territori ple d’oportunitats identificables que poden convertir-se en l’avantatge competitiu del teu negoci.

vietnam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trobada individual: la Xina

La Xina és avui la segona economia mundial amb un mercat de més de 1.300 milions d’habitants. El 46% de la població és urbana i s’està creant una classe mitjana amb un poder adquisitiu comparable a l’europeu.

Aquest país ha passat de ser la fàbrica del món a ser un mercat ple d’oportunitats per realitzar-hi projectes d’implantació, compres o creació de xarxa comercial. La Xina pot convertir-se en el motor que permeti reduir costos d’aprovisionament del teu negoci, o bé en una font potencial de nous consumidors.

XINA

Metodología: Per tal que la preparació de les respectives trobades sigui el més eficient possible, es facilitarà als interessats a assistir-hi un breu qüestionari, a partir del qual ens podreu fer arribar els temes que siguin del vostre interès per tractar a la reunió. Durant les trobades individualitzades el nostre especialista respondrà, cas per cas, a les necessitats o projectes de totes les empreses assistents.

Inscripcions: Les sessions es faran individualment, en torns de 45 minuts, entre les 9.00 h i les 18.00 h. Per demanar hora per a l’entrevista us heu de posar en contacte amb Laia Bertran de PIMEC abans del 22 d’abril a través del telèfon  93 496 45 00 o del correu electrònic lbertran@pimec.org 

Inversió: Entrevistes gratuïtes

Impartit per: Joan Ros, soci director Binomio China Consulting, consultora espanyola especialitzada en la prestació de serveis en els mercats xinés i vietnamita. 

Cofinançat per:
pie-firma-Ajespluguesv6 (2)