Les startups del programa Cornellà Open Future aconsegueixen finançament

Un dels objectius de les startups que participen en el programa Cornellà Open Future (COF) sol ser aconseguir finançament per a la seva acceleració.

Arribar a una ronda d’inversió requereix una bona preparació del projecte i de l’equip, un bon coneixement del funcionament i les implicacions de participar en rondes d’inversió i saber fer un pitch atractiu, que faci que els potencials inversors connectin i confiin en el projecte i els seus promotors/res i apostin per ells/elles.

El programa Cornellà Open Future prepara les startups participants per afrontar aquestes rondes i dues startups participants d’edicions anteriors del programa són un bon exemple de la importància d’aquesta preparació, doncs han aconseguit tancar amb èxit rondes d’inversió.

Tradeasy, la startup que permet als seus usuaris crear robots que operen en Borsa amb tan sols uns pocs clics i sense necessitat de programar, ha tancat recentment una nova ronda d’inversió a través de la plataforma de micromecenatge Startupxplore.

La ronda, liderada per Top 5 Partners (pledge fund especialitzat en coinversions en startups en fase seed), on han participat un total de més de 50 inversors, ha suposat per a la companyia una inversió total de 125.000€. D’aquesta manera, i amb el suport addicional d’inversors directes, business angels i la concessió d’un ENISA per valor de 120.000 €, Tradeasy ha aconseguit un finançament total de 280.000€ amb els quals poder iniciar la seva internacionalització.

RawData, startup dedicada al desenvolupament de solucions de digitalització per a l’agricultura va tancar una inversió de 200.000€ del Fondo Bolsa Social (un fons d’impacte social enfocat en empreses amb alt potencial que ofereixen solucions a reptes socials i mediambientals). Amb aquesta inversió, RawData podrà consolidar-se a Espanya i augmentar la seva presència a Sudamèrica, a més de, com indica Albert Duaigües, CEO de la startup, “incorporar un soci estratègic que comparteix els nostres valors i ens permet accelerar el roadmap de la nostra companyia”.

Des del Programa Cornellà Open Future donem l’enhorabona a aquestes startups i seguirem treballant per a l’èxit futur de moltes més.

Compartir