Llançament de la 7a edició del Programa Accelera el Creixement

El Centre d’Empreses Baix Llobregat participa en el llançament de la setena edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i Pimec.

És un programa de suport adreçat a empreses amb alt potencial de creixement, de la demarcació de Barcelona,  amb 3 o més treballadors, de trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys que vulguin invertir en el seu procés de creixement.

El programa de 9 mesos de durada ofereix 70 hores de formació, assessorament i acompanyament individualitzat per part de reconeguts experts, per a la realització del pla de creixement i pla d’acció personalitzat i a mida en àmbits com la transformació digital, la comercialització, la innovació, la internacionalització, finançament o lideratge.

Amb aquest programa les empreses poden portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau de l’èxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.

El programa té un cost de 5500 euros, dels quals l’empresa només ha d’assumir 500 euros + IVA.

Si estàs interessat en participar-hi, el primer pas és presentar la teva sol.licitud abans del 4 de juny de 2018. Entraràs en un procés en què  se seleccionaran les 50 empreses amb més potencial de creixement.

Si vols més informació truca’ns al 93.474.80.42 o envia’ns el formulari d’inscripció al e-mail aperez@procornella.cat

Pots ampliar la informació sobre el programa AQUÍ

Compartir