PRESÈNCIA A INTERNET I NOVES TECNOLOGIES

Constantment sentim parlar de la necessitat de que les empreses es digitalitzin, de la importància de tenir presència online, amb una pàgina web, a les xarxes socials o amb una botiga online. La paraula “tecnologia” està omnipresent a les nostres vides i també en la d’un/a empresari/a o emprenedor/a.

S’utilitza i aplica la tecnologia, la informàtica, internet i les telecomunicacions en qualsevol àmbit. Quan toca passar al món online, es desperten inseguretats, pors i desconfiances, habituals en qualsevol procés de canvi, sobretot si no sabem com fer-ho ni com fer servir les eines al nostre abast.

Haig de tenir una web? Quin sistema és el més adient? Haig de tenir un domini? Quin contingut haig de tenir a la web i com puc aconseguir que la visitin? És difícil vendre per internet? Haig de ser a les xarxes socials? En quines? Com?

Si vols resposta a tot això i molt més inscriu-te aquí a la sessió que realitzarem amb l’Emili Rodríguez “Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre el teu negoci” el 27 d’octubre i 3 de novembre. Si vols digitalitzar el teu negoci, no hi pots faltar.

Compartir