Programa singular de Mentoring per a emprenedors

Volem presentar-vos una nova iniciativa: el programa de mentoring per a joves emprenedors/es.

Aquest programa és promogut per la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (www.autoocupacio.org), en el marc de les xarxes Youth Business Spain i Youth Business International, i el Centre d’Empreses Procornellà l’està duent a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Gràcies al programa de mentoring, empresaris/àries i professionals amb experiència emprenedora comparteixen el seu temps, en qualitat de voluntaris/àries, amb els joves emprenedors/es acompanyant-los en la posada en marxa i consolidació dels seus projectes empresarials.

Ets un empresari/ària o professional amb experiència emprenedora? Vols assumir un nou repte? Vols compartir la il·lusió d’un nou projecte empresarial? Vols formar part d’una xarxa de 20.000 voluntaris/àries? Si és així, vols ser mentor/a del nostre programa! La participació de persones com tu és la clau!

Tens menys de 36 anys? Has posat en marxa el teu negoci? Vols consolidar-lo i fer-lo créixer? Et cal ajuda? Si és així, necessites un mentor/a! El mentoring és una metodologia pràctica i adaptada a les teves necessitats. Més de 10.000 joves arreu del món ja tenen el seu mentor/a. Aprofita l’experiència d’aquells que ja han assolit l’èxit i posa un mentor/a a la teva vida!

Demana més informació posant-te en contacte amb el Centre d’Empreses Procornellà al telèfon 93 474 80 42 o al correu d’Ignasi Muntanya, imuntanya@procornella.cat, abans del 21 d’octubre.

Díptic mentoring_Página_1Díptic mentoring_Página_2

Compartir