PROGRAMA SOS MENTORING

El Centre d’Empreses de Procornellà col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en el programa SOS Mentoring.

QUÈ ÉS EL PROGRAMA SOS MENTORING?

SOS Mentoring és un programa de voluntariat per ajudar a les persones emprenedores a fer front a la situació derivada de l’emergència sanitària provocada pel Covid-19

El programa ofereix un acompanyament personalitzat i gratuït per a autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu coneixement amb els beneficiaris del programa.

Les reunions són online i de freqüència setmanal o quinzenal, durant un període d’entre 1 i 3 mesos.

DESTINATARIS:

Si ets treballador autònom o tens una petita empresa i estàs en una situació de dificultats, podem ajudar-te a seguir endavant amb la teva empresa. Un mentor voluntari amb experiència pot ajudar-te a prendre i implementar les decisions necessàries per a garantir la continuïtat del teu negoci.

Si vols participar, inscriu-te la sessió informativa del 25 de novembre de 13h a 14h AQUÍ

Si ets un empresari o directiu amb experiència, pots ajudar a salvar empreses compartint de forma voluntària i altruista el teu temps i experiència per a ajudar a persones emprenedores a contenir els efectes de la crisi projectant la continuïtat del seu negoci.

Si vols participar, inscriu-te a la sessió informativa del 30 de novembre de 13h a 14h AQUÍ

ORGANITZAT PER:

Compartir