El Centre d’Empreses Baix Llobregat participa en el llançament de la vuitena edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i Pimec.

És un programa de suport adreçat a empreses amb alt potencial de creixement, de la demarcació de Barcelona,  amb 3 o més treballadors, de trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys, amb vocació internacional i que vulguin invertir en el seu procés de creixement.

El programa de 9 mesos de durada ofereix 77 hores de formació, assessorament i acompanyament individualitzat per part de reconeguts experts, per a la realització del pla de creixement i pla d’acció personalitzat i a mida en àmbits com la transformació digital, la comercialització, la innovació, la internacionalització, finançament o lideratge.

Amb aquest programa les empreses poden portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau de l’èxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.

El programa té un cost de 5500 euros, dels quals l’empresa només ha d’assumir 500 euros + IVA.

Si estàs interessat en participar-hi, el primer pas és presentar la teva sol.licitud abans del 3 de juny de 2019. Entraràs en un procés en què  se seleccionaran les 50 empreses amb més potencial de creixement.

Si vols més informació truca’ns al 93.474.80.42 o envia’ns el formulari d’inscripció al e-mail aperez@procornella.cat

Pots ampliar la informació sobre el programa AQUÍ

Compartir