El 8 de febrer va arrencar el Club de les Idees

Portem ja dues sessions i hem parlat, amb la coach Mónica Fernández, de com superar pors a emprendre, trencar amb les creences i sortir de la zona de confort.

Hem posat en pràctica la creativitat amb activitats de Lego i hem començat a generar i explicar les primeres idees.

Ens queden moltes sessions per endavant que esperem siguin igual d’engrescadores.

El Club es realitza setmanalment els dimecres de 10h a 11:30 i quan acaba aprofitem per fer un cafè i fer networking per compartir propostes, perquè el Club de les Idees el fem entre tots/es!

Si tens inquietud per emprendre però no tens una idea definida, o no vols emprendre sol i vols conèixer altres emprenedors/es, pots apuntar-te al Club, encara queden places!

Sol.licita la teva inscripció aquí:

https://centredempresesprocornella.cat/esdeveniments/presentacio-club-de-les-idees/

Compartir

El 8 de febrero arrancó el Club de las Ideas.

Llevamos ya dos sesiones y hemos hablado, con la coach Mónica Fernández, de cómo superar miedos a emprender, romper con las creencias y salir de la zona de confort.

Hemos puesto en práctica la creatividad con actividades de Lego y hemos empezado a generar y explicar las primeras ideas.

Nos quedan muchas sesiones por delante que esperamos sean igual de estimulantes.

El Club se realiza semanalmente los miércoles de 10h a 11:30 y cuando acaba aprovechamos para hacer un café y hacer networking para compartir propuestas. Porque el Club de las Ideas lo hacemos entre todos/as!

Si tienes inquietud por emprender pero no tienes una idea definida, o no quieres emprender solo/a y quieres conocer otros/as emprendedores/as, puedes apuntarte al Club, todavía quedan plazas!

Solicita tu inscripción aquí:

https://centredempresesprocornella.cat/esdeveniments/presentacio-club-de-les-idees/

Compartir

TAPPER: un altre projecte que arrenca!

Tapper és un projecte social, iniciat a Cornellà i assentat a la província de Barcelona, la finalitat del qual és crear un punt de trobada entre consumidors i establiments alimentaris.

El seu objectiu final és contribuir a la reducció del desaprofitament alimentari ajudant a aquests últims a donar sortida a producte apte per al seu consum, però que, per les seves característiques organolépticas o la seva proximitat a la data de venciment, aviat haurà de ser retirat del mercat.

TAPPER

Compartir

TAPPER: otro proyecto que arranca!

 

Tapper es un proyecto social, iniciado en Cornellà y asentado en la provincia de Barcelona, cuya finalidad es crear un punto de encuentro entre consumidores y establecimientos alimentarios.

 

Su objetivo final es contribuir a la reducción del desperdicio alimentario ayudando a estos últimos a dar salida a producto apto para su consumo, pero que, por sus características organolépticas o su proximidad a la fecha de vencimiento, pronto deberá ser retirado del mercado.

 

TAPPER

 

Compartir