3a edició del Projecte Comerç 21

Us presentem  la tercera edició del Projecte Comerç 21 que porta a terme la Gerència de Serveis de Comerç  de la  Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç i que compta amb la col·laboració del Centre d’Empreses PROCORNELLÀ.

El projecte està dirigit als comerços i serveis amb objectiu de millora de l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

L’acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les empreses seleccionades en tres fases: planificació, execució i seguiment.

Planificació

Diagnosi de l’empresa, definició d’objectius i accions de futur per assolir-los. Durant aquesta fase farem:

  • Inici del projecte i sessió de networking entre els participants
  • 6 hores d’assessorament individualitzat
  • Sessions col·lectives sobre temàtiques generals identificades en base a les empreses participants

Execució

10 hores d’acompanyament individualitzat en la implementació de les actuacions plantejades a la fase 2 per materialitzar els objectius.

Seguiment

Les empreses rebran dues hores d’assessorament individualitzat als 6 mesos d’haver acabat el projecte, i una altra sessió de 2 hores més als següents 6 mesos, és a dir, un any després de la implementació de les accions.

 

Per participar en aquest projecte, els comerços hauran d’omplir aquest full de sol·licitud i presentar-ho per correu electrònic a l’adreça,  info@comerc21.cat, o per correu postal al carrer Viladomat, 174. 08015 Barcelona.

 

Per tal d’omplir la informació i conèixer les característiques del projecte, no dubteu en contactar amb nosaltres. Podeu fer-ho per telèfon al 934748042 o a través d’aquest formulari i demanar cita amb un/a tècnic/a.

 

La participació en l’acció té un preu per l’empresa beneficiària de 121 euros (IVA inclòs) i que es farà efectiu un cop sigui seleccionada. La resta de l’import del cost de l’acció serà subvencionada per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

 

Al web del projecte www.comerc21.cat trobareu tota la informació, així com, el full d’inscripció per presentar la vostra candidatura.

 

Us animem a participar en el projecte, amb el convenciment que serà una bona eina pel vostre negoci, ja que l’acció serà portada a terme per grans professionals del món del retail.

 

El termini per presentar les candidatures finalitza el pròxim dia 7 de juny de 2019.

Compartir