Vols fer créixer el teu negoci? Si ets una empresa de la província de Barcelona de més de 3 treballadors creada en els darrers 5 anys no deixis escapar aquesta oportunitat i participa en el programa Accelera el Creixement!

.

Vols formar part del grup de 50 empreses participants del 2024, de més potencial de creixement de Barcelona? Prop de 600 empreses ho han fet abans i tres anys després han incrementat un 30% la seva facturació i beneficis.

El programa Accelera el Creixement selecciona cada any 50 empreses que tinguin reptes de creixement (digitalització, comercialització, nous canals o noves línies de productes o serveis, exportació, innovació, sostenibilitat…) i durant 9 mesos les ajuda a fer un pla operatiu i d’acció per portar-los a terme.

Activitats de networking, masterclass i l’assessorament de consultors d’alt nivell acompanyen les empreses des del setembre de 2024 al maig 2025 de forma personalitzada.

.

Si vols participar en el programa bonificat, contacta amb la Sònia Palau al correu electrònic spalau@procornella.cat. T’explicarà com fer-ho i t’ajudarà a presentar la teva candidatura abans del 7 de juny del 2024.

.

També pots ampliar la informació a la web de programa Accelera el Creixement i apuntar-te a alguna de les sessions informatives que han organitzat els dies:

  • 25 d’abril de 11h a 12h
  • 7 de maig de 16h a 17h
  • 22 de maig de 10h a 11h
  • 30 de maig de 16h a 17h

Inscripcions en aquest enllaç.

.

Compartir