Busques un espai professional per a les teves reunions de negocis i formacions?

Al Centre d’Empreses PROCORNELLÀ, entenem la importància d’un entorn propici per a l’èxit de les reunions de negocis i les sessions de formació. És per això que oferim sales de reunions i aules de formació adaptades a totes les teves necessitats professionals.

 

Les nostres Aules de Formació

Estàs planificant un taller, un seminari o una sessió formativa? Les nostres àmplies i completament equipades aules de formació ofereixen un entorn ideal per a l’aprenentatge. T’oferim tot l’equipament audiovisual amb connectivitat a Internet d’alta velocitat i amb tots els serveis de recepció que necessitis (acompanyament del formador, atenció dels assistents, senyalització a l’entrada de l’edifici, fotocòpies, etc.). A les nostres sales tindràs diverses opcions de distribució de seients, podràs triar la distribució que millor s’adapti a les teves necessitats, ja sigui estil sala de reunions, estil teatre o en forma de U.

 

Les nostres Sales de Reunions

Necessites un espai per realitzar presentacions a clients, reunions d’equip,  sessions de brainstorming o per fer una videoconferència amb fins a 10 persones a la sala? Els nostres espais poden ser-te molt útils! Amb pantalla, webcam, micròfon, PC ja instal·lat (per si vols fer una videoconferència), pissarra i internet d’alta velocitat tindràs tot el que necessites per fer que les teves reunions siguin productives i eficients. També t’oferim els serveis de recepció de visites i trucada d’avís de les visites, Serveis de copistería i accés als nostres espais office amb màquines de vending i terrassa exterior.

 

Per què triar Centre d’Empreses PROCORNELLÀ?

  • Ubicació: El nostre centre es troba en una zona d’excel·lent connexió per a tu i els teus assistents: Polígon Almeda, entre el Centre Comercial Splau i el WTC Almeda Park. A 10min de Barcelona per les dues rondes, a 10min de l’aeroport i a 10min del port. Disposem de pàrquing a sota del nostre edifici.
  • Instal·lacions: Disposem d’equipament audiovisual, pissarres, projector o pantalla, internet d’alta velocitat, climatització, senyalització a l’entrada de l’edifici de la teva reunió o formació i tots els serveis de recepció que necessitis. També podràs utilitzar els nostres espais comuns: office i terrassa.
  • Flexibilitat: Entenem que cada esdeveniment és únic. Per això, oferim opcions de reserva flexibles, ja sigui que necessitis l’espai durant algunes hores, tot el dia o fins i tot acords a llarg termini.
  • Servei Excepcional: El nostre equip dedicat està compromès a garantir que el teu esdeveniment es desenvolupi sense problemes. Des de la preparació de la sala fins a l’assistència tècnica, estarem aquí per ajudar-te en tot moment.
  • Preus Competitius: Oferim tarifes competitives que s’ajusten al teu pressupost, sense comprometre la qualitat ni el servei. Pots veure les tarifes aquí. 

 

Reserva el teu espai avui mateix: no deixis escapar l’oportunitat d’organitzar la teva propera reunió o sessió formativa!

 

Tota la informació en aquest enllaç.

 

Compartir