Coneix amb Regol Advocats el procés jurídic per alliberar-te dels deutes, ja siguis empresari, autònom o assalariat

Regol Advocats, despatx d’advocats independent i multidisciplinari, amb seu a Barcelona i amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit del Dret Mercantil i Societari, Concursal, Familiar, Dret Penal Econòmic i de la Propietat Industrial, és pioner a Espanya en aplicar la Llei de Segona Oportunitat, amb un centenar de casos gestionats tots ells amb èxit al nostre país, des de l’entrada en vigor d’aquesta llei fa només tres anys.

 

Mitjançant la Llei de Segona Oportunitat, qualsevol persona física -ja sigui empresària, autònoma o assalariada-, que no pugui fer front als seus deutes pot arribar a l’exoneració, és a dir, pot alliberar-se dels seus pagaments pendents. Sense dubte, constitueix un important pas endavant en l’àmbit concursal espanyol, ja que a través d’aquesta llei es creen els mecanismes legals necessaris perquè aquestes persones puguin començar de nou, enlloc d’estar en una economia submergida tota la seva vida.

 

Si vols conèixer tots els detalls sobre la Llei de Segona Oportunitat, com funciona el procés i la seva aplicació, no dubtis en inscriure’t a la conferència informativa que impartirà Regol Advocats, el proper 14 de juny, a les 18h, a les instal·lacions del Centre d’Empreses Procornellà (Carrer Tirso de Molina 36, Cornellà de Llobregat). La xerrada anirà a càrrec de l’advocada Assumpció Regol, fundadora de Regol Advocats, i un dels companys de l’equip del seu despatx, l’advocat Sergi Bohé.

 

Inscripcions gratuïtes a https://centredempresesprocornella.cat/esdeveniments/llei-de-la-segona-oportunitat/

Compartir