CUEME arrenca motors!

,

S’inicia una nova edició del Programa CUEME, Cultura Emprenedora a l’Escola.

Durant el curs escolar 2019-2020, alumnes de cicle superior d’educació primària de les escoles Sant Miquel, Suris i L’Areny crearan i gestionaran un total de 8 cooperatives amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de Cornellà.

El programa, que fomenta les competències i valors de l’emprenedoria amb una metodologia de treball per projectes, està promogut i finançat per la Diputació de Barcelona, i es porta a terme conjuntament des del Departament d’Educació i de Promoció Econòmica (Procornellà). La col.laboració del Centre d’Empreses de Procornellà consistirà en la realització de diversos tallers enquadrats en les activitats del programa i en el marc de les accions de sensibilització cap a l’emprenedoria que porta a terme.

Durant el mes de novembre, els/les alumnes de les tres escoles realitzaran tallers d’estatuts i constitució de la cooperativa, visitaran el Viver d’Empreses i durant el 2020 realitzaran tallers de finançament, costos, vendes i de com parlar en públic amb els tècnics i tècniques de Procornellà.

Compartir