Càpsula de gestió emocional: Com comunicar per a vendre millor

 

Objectius:

1. Millorar la capacitat de comunicació interpersonal.

2. Millorar la capacitat d’exposar una presentació davant de tercers.

3. Aprendre a crear sintonia amb diferents estils de persones.

Dirigit a: Microempreses i emprenedors de la provincia de Barcelona amb qualsevol activitat, que vulguin identificar aspectes de millora personal.

Programa:

1. El Saber Social: què és, per a què serveix, on i amb qui ho aplico? 2. L’assertivitat 3. Creences irracionals sobre la venda 4. La comunicació personal – Els 5 elements de la comunicación – Processos de la Comunicació – Comunicació verbal i no verbal 5. Com crear i potenciar la sintonia 6. La PNL com una eina de comunicació

? Impartit per: Clara Núñez, 22 anys guiant i entrenant en el desenvolupament del rendiment personal, professional i social. Diplomada en Educació física. Practitioner en PNL. Experta en Intel·ligència Emocional. Tècnica en Protocol i Comunicació Institucional. Titulada en la Gestió i direcció dels Recursos Humans. Tècnica en l’entrenament de les capacitats emprenedores. Coach executiva i empresarial.

Subvencionat per:

PAK LOGOS 2016

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.

Bookings