Nom emprenedora: Cristina Martimpé Nom del negoci: MARTIMPE BCN Any de creació: 2022 Negoci: Botiga multi marca de roba per adults i nens. Instagram: @martimpe_bcn Tiktok: @martimpebcn Ubicació: C/ de Joaquim Rubió i Ors, 144, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

Nom emprenedora: Cristina Martimpé

Nom del negoci: MARTIMPE BCN

Any de creació: 2022

Negoci: Botiga multi marca de roba per adults i nens.

Instagram: @martimpe_bcn 

Tiktok: @martimpebcn

Ubicació:  C/ de Joaquim Rubió i Ors, 144, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

 

La Cristina Martimpé va inaugurar just fa un any la seva botiga MARTIMPE BCN a Cornellà.

Va aprofitar l’experiència de més de 50 anys en el món del comerç de la seva família, Martimpé Berart, amb dues botigues a la Vall d’Aran.

La Cristina considera que per un negoci de venda de roba és essencial la seva ubicació. No va ser una tasca fàcil, li va portar temps, però finalment va trobar el local adequat a Cornellà.

Els començaments van ser durs, però amb il·lusió i constància ha aconseguit una clientela fidel.

La Cristina opina que en el mon del comerç tothom s’ha hagut de digitalitzar. En el seu cas, sobre tot en la promoció a través de les xarxes socials i en la gestió del negoci. Martimpé BCN te compte a Instagram @martimpe_bcn, a TikTok @martimpebcn i Facebook @martimpe_bcn, que té actives, per arribar a més clients i mantenir-los al dia sobre nous productes i campanyes.

Per a ella, és primordial oferir un assessorament professional en un espai agradable i crear confiança. “Molts clients pensen que només venem roba d’esport, però bona part del gènere es roba casual i comptem també amb calçat, bosses, motxilles i accessoris. “No som només una botiga, som un equip de professionals als que els agrada el tracte amb la gent i equipar als clients de manera “fashion”.

La botiga ofereix una amplia gamma de marques (Eastpak, Vans, Jott, Roxy, Quiksilver, DC Shoes, Fila, Columbia, Hydroponic, Billabong, Champion, Barts, Santa Cruz…), amb una molt bona relació qualitat-preu.

La Cristina qualifica l’experiència amb el Centre d’Empreses d’excel·lent. “S’han adaptat al que necessitava des del començament. Han cobert tots els meus dubtes i necessitats. Gràcies al Centre d’Empreses he pogut portar a terme aquest projecte, ja que em van ajudar a desenvolupar l’estudi de mercat, el pla de viabilitat, es van encarregar de l’alta d’autòma per a l’apertura de la botiga i tot de forma gratuïta”.

Estic molt agraïda i ho recomano a tothom que vulgui obrir un negoci a Cornellà. Contacteu amb el Centre d’Empreses de Procornella sense dubtar-ho. Estic segura de que no us en penedireu!

Compartir