NETWORKING DE BENVINGUDA A LES NOVES EMPRESES

, ,

El passat dimecres 5 de juliol es va celebrar al Centre d’Empreses de Procornellà, el networking empresarial per donar la BENVINGUDA A LES NOVES EMPRESES.

En total, van assistir 33 empresaris/àries del Centre. Tot un èxit!

L’empresa Vortech PCI Group SL, una consultoria tecnològica i d’outsourcing de serveis informàtics, allotjada en un despatx del Centre d’Empreses va fer un pitch de la seva empresa. Els seus socis Josep Bellmunt i la Neus Vallés, van explicar-nos com ho van fer per facturar 3 milions d’euros el darrer 2022. Tot un cas d’èxit, on tots els assistents, van poder escoltar els seus errors i encerts que van ser claus pel seu èxit.

Tots els assistents van poder gaudir d’un networking de qualitat. El gran objectiu era conèixer a totes les noves empreses del Centre, que van tenir l’oportunitat de presentar-se davant de tothom.

El networking va ser curt, però intens: totes les empreses van poder compartir entre elles possibles sinèrgies, contactes, negocis, opinions, possibles vendes, compartir experiències, etc.

Ens veurem de nou en el pròxim networking del Centre d’Empreses, el proper setembre d’aquest 2023. Aquesta vegada amb més novetats!

Compartir