Mentoring és un programa de voluntariat empresarial, basat en una metodologia d’eficàcia contrastada internacionalment, que durant els darrers tres anys ja ha ajudat a més de 440 empreses de la província de Barcelona a fer front als seus reptes i a crear i mantenir més de 1.200 llocs de treball.

El Mentoring permet ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

Demostrant una vegada més el nostre compromís amb el teixit empresarial local, el Centre d’Empreses Procornellà us ofereix la possibilitat de participar com a empreses beneficiàries del Mentoring, mitjançant un acompanyament personalitzat i gratuït per part d’una persona empresària o directiva que, en qualitat de mentora voluntària, compartirà amb vosaltres el seu temps i la seva experiència empresarial, ajudant-vos a identificar els vostres reptes, a definir els vostres objectius i a dissenyar i implementar les estratègies necessàries per assolir-los.

Si sou empresaris/àries o directius/ives amb experiència, i amb temps i voluntat d’ajudar, participeu en el Mentoring com a mentors/es voluntaris/àries! Contribuireu a generar un impacte en el teixit productiu local, podreu desenvolupar les vostres competències per a realitzar un acompanyament no directiu i també us permetrà contactar amb altres persones empresàries del vostre territori.

Per a participar en el Mentoring podeu escriure un correu electrònic a aperez@procornella.cat o trucar al 934748042.

A continuació us convocarem a una sessió informativa online en que es presentarà amb més detall el funcionament del programa:

Compartir