Mentoring és un programa de voluntariat empresarial, basat en una metodologia d’eficàcia contrastada internacionalment, que durant els darrers tres anys ja ha ajudat a més de 440 empreses de la província de Barcelona a fer front als seus reptes i a crear i mantenir més de 1.200 llocs de treball.

El Mentoring permet ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

Demostrant una vegada més el nostre compromís amb el teixit empresarial local,  el Centre d’Empreses Procornellà us ofereix la possibilitat de participar com a empreses beneficiàries del Mentoring, mitjançant un acompanyament personalitzat i gratuït per part d’una persona empresària o directiva que, en qualitat de mentora voluntària, compartirà amb vosaltres el seu temps i la seva experiència empresarial, ajudant-vos a identificar els vostres reptes, a definir els vostres objectius i a dissenyar i implementar les estratègies necessàries per assolir-los.

Si recentment heu posat en marxa un negoci o teniu una petita empresa i us cal suport per a consolidar-la, fer-la créixer o reactivar-la, participeu en el Mentoring com a empresa beneficiària! El Mentoring us ajudarà a assolir els vostres objectius empresarials, a desenvolupar les vostres competències emprenedores i a contactar amb altres persones empresàries del nostre territori.

A continuació us convocarem a una sessió informativa online en que es presentarà amb més detall el funcionament del programa:

Per a participar en el Mentoring podeu escriure un correu electrònic a aperez@procornella.cat o trucar al 934748042.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès!

Compartir