OBERTA LA NOVA CONVOCATÒRIA DE LA SUBVENCIÓ D’AUTOOCUPACIÓ DE JOVES INSCRITS A GARANTIA JUVENIL

El passat 10 de juny es va publicar en el DOGC la resolució de l’obertura de la convocatòria de la subvenció d’autoocupació de joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil

Quin és l’objectiu?

  • Oferir a les persones joves inscrites al Programa de Garantia Juvenil una experiència d’emprenedoria per facilitar la seva ocupació com a treballador/a autònom.
  • Garantir uns ingressos mínims a l’inici de la seva activitat.

A qui va dirigit?

Poden sol·licitar aquests ajuts els joves, menors de 30 anys, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil,  donats d’alta com a treballadors autònoms entre  l’1 de setembre de 2019 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds de subvenció: 15/09/2020.

Import:

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 10.000 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d’alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

Termini:

El termini per a presentar la sol·licitud és des del 11 de juny de 2020 fins al 15 de setembre de 2020.

Passos a realitzar:

  • Inscripció a Garantia Juvenil  en aquest enllaç
  • Donar-te d’alta a la Seguretat Social (autònom) o mútua professional i a Hisenda (activitat). Recordeu que des de Procornellà, a través del nostre punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) podeu realitzar aquests tràmits de forma ràpida i senzilla.
  • Sol·licitar la subvenció (fins al 15/09/2020) en aquest enllaç

Si voleu més informació, podeu entrar en aquest enllaç o si preferiu, podeu veure la resolució entrant aquí.

Si necessiteu mes informació o assessorament sobre aquest tema, podeu  demanar cita prèvia a través del nostre sistema de reserva online.

Compartir