Oberta la nova convocatòria de la subvenció d’autoocupació de joves inscrits a Garantia Juvenil

,

El passat 15 de juliol es va publicar en el DOGC la resolució de l’obertura de la convocatòria de la subvenció d’autoocupació de joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil

Quin és l’objectiu?

  • Oferir a les persones joves inscrites al Programa de Garantia Juvenil una experiència d’emprenedoria per facilitar la seva ocupació com a treballador/a autònom.
  • Garantir uns ingressos mínims a l’inici de la seva activitat.

A qui va dirigit?

Poden sol·licitar aquests ajuts els joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d’alta com a treballadors autònoms des de l’1 d’octubre de 2018 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds de subvenció: 01/10/2019.

 

Import

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 10.000 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d’alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

Termini

El termini per a presentar la sol·licitud és Des del 23 de juliol de 2019 fins a l’1 d’octubre de 2019.

Passos a realitzar

  • Donar-te d’alta a la Seguretat Social (autònom) o mútua professional i a Hisenda (activitat).
  • Sol·licitar la subvenció (fins al 01/10/2019)

 

Si voleu més informació, podeu entrar en aquest enllaç o si preferiu, podeu veure la resolució entrant aquí.

Si necessiteu assessorament sobre aquest tema, podeu sol.licitar una visita amb un tècnic trucant al 93.474.80.42 o a través d’aquest formulari.

Compartir