Programa Accelera el creixement

Us informem del llançament d’una nova edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC (www.acceleraelcreixement.com)

El programa (que comença el mes de setembre i te una durada de 10 mesos) ofereix recolzament a empreses amb elevat potencial de creixement, mitjançat l’assessorament In Company d’un equip de consultors d’alt nivell i especialització que treballarà el pla de creixement i el seu desenvolupament mitjançant assessorament personalitzat.

Ofereix també la participació en Masterclasses i en sessions d’intercanvi de Best Practices amb d’altres empreses i l’acompanyament d’un tutor al llarg de tot el procés.

Incideix en elements clau per al creixement com la innovació, l’equip directiu, la comercialització, el desenvolupament de nous productes i serveis o la internacionalització de l’empresa

S’adreça a:

• Petites i mitjanes empreses amb 3 o més treballadors
• Amb matriu o centre de decisió a la província de Barcelona (exclosa Barcelona Ciutat)
• Amb una trajectòria igual o superior a 5 anys
• Amb vocació internacional
• Amb voluntat d’invertir en el propi creixement

Les empreses interessades us haureu d’inscriure i participar en un procés de selecció per part d’un comitè d’experts, ja que només poden ser 50 les empreses participants

El cost del programa per l’empresa és de 500 euros + IVA, ja que la resta del cost del programa (valorat en 5200 euros) està subvencionat.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 6 de juny de2016

Si reuneixes els requisits i vols obtenir un pla de creixement operatiu i eines de suport per donar resposta als teus reptes de creixement, pots aprofitar-te d’aquest programa.

Podeu contactar amb l’equip tècnic del Centre d’Empreses per ampliar informació i gestionar la vostra participació si s’escau

Teniu un vídeo resum en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=nNWWItLi9jU

I més informació sobre el programa a la web www.acceleraelcreixement.com

Compartir