ESPAIS DE LLOGUER PER A EMPRESES DE BASE DIGITAL AL VIVER D’EMPRESES

Viver empreses procornella

El VIVER d’Empreses de PROCORNELLÀ és un espai diferent situat al Centre de Cornellà de Llobregat que dóna suport al creixement d’empreses o startups emmarcades en el sector digital, i a aquelles empreses relacionades amb el món digital.

És un edifici completament autogestionable i digital, cosa que permet que estigui obert les 24 hores els 365 dies de l’any. Totes les reserves de les sales de reunions, les formacions i els assessoraments amb els tècnics del Centre d’Empreses es poden fer online. 

Té una ubicació estratègica, ja que està situat al centre de la ciutat de Cornellà i connecta amb Barcelona i la resta de ciutats del Baix Llobregat amb transport públic: tren, tramvia, metro i autobusos. 

Al VIVER d’empreses pots iniciar la teva activitat amb una inversió molt reduïda gràcies als diferents espais de lloguer que ofereix i al foment que es fa de l’economia col·laborativa compartint perifèrics com impressores i pantalles,  petits electrodomèstics, mobiliari, sales, etc.

Per a què serveix el Viver d’Empreses de Procornellà?

El Viver d’Empreses de Cornellà és més que un espai de lloguer d’oficines, perquè té uns objectius molt diferents dels espais de lloguer convencionals.

El Viver d’Empreses és un ecosistema empresarial en el qual es troben involucrades empreses allotjades, empreses que pertanyen al Centre d’Empreses Procornellà, entitats públiques i privades i tècnics especialistes vinculats a l’emprenedoria i la innovació. És un lloc en que impulsem les empreses de base digital i amb idees innovadores per fer-les créixer. Acollim aquestes idees com llavors a les que cuidem i els hi donem el suport necessari (formació, assessorament i acompanyament) perquè puguin evolucionar, desenvolupar-se i créixer. Un cop hagin germinat i arrelat correctament, sortiran al mercat i s’establiran en un altre lloc. Per aquest motiu el Viver d’Empreses és un ecosistema dinàmic, evolutiu i en constant moviment.

El VIVER d’empreses et permet iniciar la teva activitat amb la mínima inversió, ja que t’ofereix 5 tipus d’allotjaments diferents que s’adapten a les necessitats presents i futures de tots els emprenedors i empresaris que s’allotgen

Domiciliació bàsica: una seu per a la teva empresa. La millor opció si acabes de començar i no vols domiciliar l’activitat de l’empresa a casa teva.

Domiciliació plus: comprèn els serveis de la domiciliació bàsica més la recepció de petita paqueteria i l’ús de les sales de reunió; és a dir, tot el necessari per reunir-te amb clients, proveïdors i socis.

Oficina virtual: els serveis de la domiciliació plus més la recepció de trucades, l’avís d’aquestes, número de telèfon propi, etc. Aquesta és l’opció a escollir quan ja necesites oferir a clients i proveïdors una imatge més consolidada.

Coworking: tots els serveis de l’oficina virtual més un espai físic amb taula, cadira i armari. Si necessites una imatge física per a la teva empresa o no vols treballar a casa teva, per manca d’espai o per falta de concentració, l’espai de coworking és l’elecció més adient.

Despatxos: l’opció més completa, perquè inclou tots els serveis del Viver més un espai físic privat per un equip. En un espai així podràs fer créixer la teva empresa i el teu equip amb la llibertat i intimitat que et dóna un espai propi. Comptaràs amb el despatx i amb tot el mobiliari necessari per a tu i per les persones de la teva empresa.

Quins serveis ofereix el Viver?

El Viver ofereix diferents beneficis pels empresaris/es que volen establir-se i que  són conscients de tot el que el nostre ecosistema els hi aportarà. Un dels elements més importants i millor valorats pels emprenedors és l’assessorament personalitzat i el suport tècnic GRATUÏT que oferim a tots els emprenedors. 

Un altre aspecte molt enriquidor per a tots els empresaris són els espais comuns. L’edifici compta amb dues sales de reunions, una aula de formació per a fins a 30 persones, una sala de copisteria, un office i una “Zona Meeting”. Com veus, els emprenedors i empresaris que formen part del Viver poden gaudir de diferents espais comuns amb diferents objectius: fer networking, formar-se, descansar, dinar, prendre un cafè, etc.

Aquestes zones comunes i la relació directa amb el Centre d’Empreses faciliten els Networkings i la col·laboració i cooperació entre empreses, un aspecte molt important per a qualsevol persona que s’inicia en l’aventura d’emprendre. Una oportunitat com cap altre per donar-te a conèixer, establir una xarxa de contactes, i participar en esdeveniments de diferents temàtiques. Tot això pensat i organitzat per l’equip del Centre d’Empreses Procornellà amb l’objectiu de permetre a les empreses, tant del Viver com del Centre d’Empreses, crear sinergies empresarials i professionals.

A més al Viver volem ser un referent, i per això no deixem d’innovar i créixer. Hem creat el Hub “La Pirámide” al Viver, on impartim el programa Cornellà Open Future conjuntament amb Telefònica per impulsar la creació de noves startups. Aquest programa té com a objectiu accelerar 10 startups a l’any, donant suport al talent emprenedor i ajudant a convertir les idees de negoci amb base digital i/o tecnològica en empreses d’èxit.

Perquè et facis una idea, algunes de les startups que formen part del Viver de Procornellà són:

  • AutoTrading Factor: creadors d’una eina digital perquè els traders detallistes puguin crear els seus propis sistemes de trading automàtic. 
  • BeRule: despatx especialitzat en assessorament jurídic per start-ups. 

→ Si vols més informació sobre Tot el que ofereix el Viver d’Empreses, pots fer clic aquí

Qui pot accedir al Viver d’Empreses de Procornellà?

Al Viver d’Empreses de Procornellà pot accedir qualsevol persona amb una idea de negoci (especialment de base digital) que vulgui iniciar en els mesos vinents una activitat empresarial o d’autoocupació i que estigui realment compromesa amb el seu projecte. Si és el teu cas demana’ns informació aquí.

També poden accedir empreses ja constituïdes de base digital o relacionades que es vulguin consolidar o créixer de forma exponencial, sempre que aquestes tinguin menys de 4 anys d’antiguitat. 

Com accedir al Viver d’Empreses Procornellà

Primer, hauràs de fer una visita guiada a l’edifici (pots demanar dia i hora aquí). Un cop feta la visita al Viver d’Empreses Procornellà, t’informaran sobre la disponibilitat dels espais i les tarifes vigents per a cada espai. Després, cal cursar una sol·licitud al Centre d’Empreses en la que exposaràs el teu projecte o negoci.

També cal fer un Pla de Viabilitat que es realitza conjuntament amb els tècnics del Centre d’Empreses i en el que s’analitza si les característiques i condicions de la teva empresa tindran èxit en el pla macroeconòmic i microeconòmic actual. 

D’aquesta manera, analitzem i valorem la viabilitat i coherència global del projecte segons els criteris tècnics d’adjudicació dels espais, detallats en el document de “Condicions d’accés als espais dels serveis d’allotjament empresarial de Procornellà”. 

A més, des del Centre d’Empreses de Procornellà es té en compte la voluntat de l’emprenedor de participar en les activitats organitzades pel Viver d’Empreses i pel Centre, en especial les trobades de presentacions de noves empreses i els Networkings. 

Al Viver d’Empreses volem emprenedors com tu, compromesos amb el seu projecte, amb el nostre ecosistema empresarial i amb la voluntat de créixer fent sinergies amb altres professionals, perquè sol podràs anar més ràpidament, però en companyia arribaràs més lluny. 

Vine a conèixer-nos fent una visita guiada per les instal·lacions del Viver, et resoldrem tots els dubtes!

Compartir