El Centre d’Empreses Procornellà ha iniciat una col.laboració amb Netmentora Catalunya.

,

El Centre d’Empreses Procornellà ha iniciat, el mes de novembre 2019, la col.laboració amb Netmentora Catalunya.

 

Netmentora és una associació d’empresaris/es d’Europa dedicada al suport a l’emprenedor/a per a la creació i consolidació d’empreses que generin ocupació local.

Compta amb una xarxa internacional de més de 14.000 líders d’empresa en actiu en 10 països, que acompanyen durant 2 o 3 anys els emprenedors/res, posant al seu abast préstecs al 0% d’interès i una xarxa de networking internacional.

El 19 de novembre passat es va celebrar a les instal·lacions del Viver d’Empreses de Procornella una de les reunions del seu Comitè de selecció de projectes.

Quatre startups del Centre d’Empreses van presentar la seva candidatura i van rebre el feedback directe d’empresaris/es i directius/ves d’alt nivell sobre els seus projectes.

Aquelles que superin el procés de selecció passaran a la fase de preacompanyament de 3 mesos de Netmentora, després del qual passaran a ser valorades pel Comitè d’Acceptació.

Si resulten premiades pel Comitè, accediran al programa de mentoring de 3 anys de Netmentora, valorat en 60.000 euros i totalment gratuït per als emprenedors/es.

 

Compartir