Com afecta el preu a la viabilitat de la meva idea?

Objectius de la sessió:

1. Aprendre a aplicar diferents sistemes per determinar el preu de venda, entendre les formules per a fixar els preus dels productes o serveis i calcular el marge brut comercial. Aquesta decisió és determinant en la viabilitat de la idea de negoci. 2. Entendre com es fixen els preus dels productes o serveis. 3. Comprendre la importància del marge.

Dirigit a:  Emprenedors/es que tinguin un projecte o una idea empresarial o petites empreses que comencin la seva activitat.

Programa:

1. Introducció:   * Com fixem el preu? 8 passos per fixar el preu.   * 8 passos per fixar el preu.

2. Marge brut comercial:   * Què es el marge brut comercial.   * Com és calcula.

3. Formules per fixar el preus:   * Increment sobre el cost.   * Multiplicador.   * Marge sobre el preu de venda.

4. Com afecta el preu a la viabilitat de la meva idea?   * Imatge.   * Punt d’equilibri.   * Pla de Tresoreria.

5. Gestió del negoci en funció dels marges per seccions o productes.

6. Casos pràctics d’exemples reals.

Inversió: Seminari gratuït

Impartit per: Eulàlia Balañà, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials: branca empresa. Universitat Autònoma de Barcelona, amb 20 anys d’experiència en el sector de la creació i consolidació d’empreses. Ha revisat més de 10.000 plans d’empresa i ha realitzat més de 1.000 cursos i ponències sobre el tema.

 

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, les activitats comencen amb puntualitat i no és possible accedir a les aules 15 minuts desprès de l’inici.

Aquesta càpsula forma part d’una programació anual en gestió empresarial del Centre d’Empreses. Si estàs interessat/da a assistir a més càpsules de formació pots consultar la programació:

Propers mòduls de creació i gestió d’empreses a Cornellà:

No hi ha Esdeveniments

Subvencionat per:log_hor

Amb el cofinançament de:

PAK LOGOS 2016

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”.