Programa SOS Mentoring

QUÈ ÉS EL PROGRAMA SOS MENTORING?

Es un programa de mentoratge d’entre 1 i 3 mesos de durada totalment subvencionat que ajuda a 150 persones autònomes i microempreses de la província de Barcelona per fer front a la crisi generada per la COVID-19. El programa es posa en marxa des de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Fundació Autoocupació.

OBJECTIU

Ajudar els participants a prendre les seves pròpies decisions en àmbits com la salut i seguretat, reducció de costos, liquiditat, digitalització i reorientació empresarial.

DESTINATARIS

Persones autònomes i microempreses de qualsevol sector, amb el negoci en marxa, amb perspectives de futur, amb necessitat d’acompanyament i amb actitud per a deixar-se ajudar.

METODOLOGIA

Amb el mentor, l’empresa usuària rebrà ajut en el diagnòstic de la situació del negoci, l’avaluació de les alternatives d’actuació, la implementació i elaboració d’un pla d’acció i l’acompanyament emocional.

Un cop realitzades les parelles d’empresa-mentor, el programa realitza el seguiment del mentoring amb reunions online, d’acord amb les necessitats del beneficiari i de la disponibilitat del mentor.

Les persones mentores són empresàries i directives voluntàries, provinents de qualsevol sector, amb experiència en gestió, amb visió global de negoci, amb voluntat d’ajudar de forma altruista i amb disponibilitat de temps.

DURADA: Entre 1 i 3 mesos en sessions online setmanals o quinzenals.

COST DEL PROGRAMA: 100% subvencionat.

INSCRIPCIONS:

Si estàs interessat en participar com a mentoritzat o com a mentor, emplena el formulari de la web on posa inscriu-te o contacta amb mentoring@autoocupacio.org

Indica també si ets una empresa o un mentor de Cornellà de Llobregat.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Pots ampliar la informació via e-mail mentoring@autoocupació.org o al tel. 93 490 88 60

I a la web del programa SOS Mentoring

 

ORGANITZAT PER: