La Nau: Banc de Productes no Alimentaris

El Banc de Productes no Alimentaris La Nau redistribueix productes no alimentaris entre les persones més vulnerables.

Recull productes que provenen d’excedents de producció, majoritàriament dels camps de la higiene personal, de la llar, roba, sabates, etc.

 

La Nau és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública, per aquest motiu totes les donacions, sigui en productes, serveis o diners gaudeixen d’avantatges fiscals, fixats pel Ministeri d’Hisenda.

La Nau vol ser un pont entre les empreses amb excedents de producció i entitats que atenen els col·lectius en risc d’exclusió.

Un dels nostres objectius és formar una xarxa solidària per treballar en la captació i redistribució dels recursos. Contribuir a millorar la vida de les persones i de les famílies que ens necessiten.

Actualment, l’entitat treballa amb 299 entitats al llarg de l’any. Repartim a 20.000 famílies mensualment la qual cosa suposa arribar aproximadament a 60.000 persones.

Desenvolupem diferents projectes al llarg de l’any:

  • Repartiment mensual dels productes de què disposem.
  • Campanya de bosses d’autoestima: es realitza per Nadal i Reis. Són bosses adreçades a les famílies i persones a les quals repartim mensualment, però afegim persones grans que viuen soles o en residències i persones que estan ingressades en els principals hospitals públics de referència: Clínic, Vall d’Hebron, Bellvitge, Sant Joan de Déu.
  • Repartiment de roba i sabates.
  • Repartiment de productes de Nadons.

 

Un dels principals objectius de l’entitat és treballar per la sostenibilitat i el medi ambient. La Nau contribueix a fer que no es destrueixin molts dels productes que es reparteixen i això ajuda a millorar la salut del planeta.

Seguint en aquesta línia, La Nau ha demanat l’adhesió al Pacte de les Nacions Unides, per estar alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

El Banc de Productes no Alimentaris La Nau

c/Ignasi Iglésias, 13

Cornellà de Llobregat

www.lanau.org 

info@lanau.org

 

Compartir