Voleu que la vostra empresa creixi i no sabeu com?

La perspectiva sanitària més favorable, juntament amb la voluntat de despesa i consum per part d’institucions, empreses i consumidors, ens situa davant d’una gran oportunitat, amb expectatives d’un fort creixement econòmic pels propers anys.

Aquest escenari de ràpid creixement ens obliga a ser molt àgils, a tenir una estratègia molt clara i a executar les decisions preses de manera molt eficient. Hem de saber llegir el nostre entorn, ser capaços de combinar els diferents elements i aprofitar la inèrcia del mercat.

Hem de:

  • Fer-nos atractius al mercat. Reformular la nostra proposta de valor.
  • Expandir el nostre negoci, hem de buscar nous mercats, nous clients, nous productes o serveis.
  • Tenir competències digitals i adaptar la tecnologia a la nostra activitat diària.
  • Captar talent, incorporar noves habilitats, capacitats i rols.
  • Assolir noves maneres de treballar, nous processos, hem de poder alliberar energia per tal de créixer.
  • Revisar els marges i, si cal, hem de reformular l’anàlisi dels nostres costos.

 

Tot això ho podem aconseguir amb el programa “T’AGRADARIA CRÉIXER I NO SAPS COM FER-HO?” que el Centre d’Empreses PROCORNELLÀ oferirà a partir del 5 de maig. El programa consistirà en 15 hores de sessions individualitzades, amb els següents focus:

 

  • 3h, Revisió del model de negoci. Per revisar, de manera ràpida i efectiva, el model de negoci, identificar les palanques de creixement i detectar les ineficiències amb focus específic en la proposta de valor, el mercat i les necessitats per executar-lo.
  • 2h, Definició de l’estratègia de creixement. Per definir l’objectiu estratègic: primer pas del procés de competitivitat que permet dirigir l’empresa amb més eficiència.
  • 2h, Elaboració del full de ruta. Per prioritzar les accions identificades en la revisió del model de negoci i establir objectius i les seves temporalitats.
  • 8h, Execució del full de ruta. Per establir els hàbits de gestió i per garantir la implementació de les decisions preses.

 

El programa anirà a càrrec d’en Belarmino Rodríguez Curto. Economista, coneixedor dels entorns socioeconòmics de les pimes i especialitzat en estratègies de creixement, competitivitat i internacionalització, actualment Director i soci de B,C. Belarmino Consulting Grup, S.L.

Al tractar-se d’un programa GRATUïT amb un màxim de 10 empreses, es farà una selecció entre les empreses PREINSCRITES del 25 al 28 d’abril. Si esteu interessats feu clic en aquest ENLLAÇ per a més informació.

Compartir