Premis Aquae Campus 2017

Fundació Aquae premia el talent, les idees i la participació ciutadana

Fundació Aquae llança la IV convocatòria dels Premis Aquae Campus 2017 en tres àrees de treball: Premis Innova Social i Innova Sostenible, Premi Dissenya i Premio Arbre de la Vida. Aquesta convocatòria forma part del programa de Aquae Campus, un projecte d’innovació promogut per Fundació Aquae que culmina amb una trobada mutidisciplinar que visibiliza i premia les idees, el talent i la participació ciutadana.

Premis Innova

Reconeixen i recolzen recerques, projectes i/o solucions innovadores que contribueixen al desenvolupament sostenible. En 2017 es convoquen dues categories: Premi Innova Sostenible. En aquesta categoria poden presentar-se projectes i/o recerques amb solucions de millora del medi ambient i de la qualitat i accés a l’aigua, amb un model de negoci que garanteixi la seva viabilitat. Premi Innova Social. Poden optar a ell projectes que persegueixin les mateixes millores ambientals i relacionades amb l’aigua però que mesurin els seus resultats en funció de l’impacte positiu que la seva idea o projecte genera en les persones. Els guanyadors de cada categoria rebran un premi en metàl·lic de 4000€ per al desenvolupament dels seus projectes. La data límit de participació és l’11 de setembre. Fundació Aquae premia el talent, les idees i la participació ciutadana.

Premi Dissenya

Premiarà a les ments creatives que millor sàpiguen plasmar en un cartell el lema “La revolució de les idees”. Es concediran dos premis: El primer, dotat amb 1000€ i un accèssit de 500€. La convocatòria està oberta fins a l’11 de setembre.

Premio Arbre de la Vida

Obert a la participació de qualsevol persona que vulgui compartir el seu missatge sobre la cura del medi ambient, l’aigua i el foment del desenvolupament sostenible, en 140 caràcters. Es lliuraran dos premis, un de 200€ i un altre de 100€.

El termini per participar és fins al 16 d’octubre.

www.fundacionaquae.org/participa

Sobre Fundació AQUAE

Fundació Aquae combina pensament i acció al voltant d’un nou model de desenvolupament social, econòmic i mediambiental sostenible i treballa per recolzar el talent emprenedor, la recerca i la innovació en el sector de la sostenibilitat. Aquae impulsa la recerca, el coneixement i l’experiència per desenvolupar tecnologies intel·ligents, el progrés social de les persones i promoure la transformació econòmica i social sostenible, atenent a l’excel·lència professional en equilibri amb el medi ambient.

Més informació: www.fundacionaquae.org

 

Compartir