SI TENS UNA STARTUP, SUMA’T A LA XARXA DE NETMENTORA!

Multiplica l’èxit de la teva startup x4 rodejat dels principals líders d’empresa.

Aprèn dels que ja ho han fet. Accedeix al coneixement i networking de grans líders d’empresa que mitjançant una metodologia d’acompanyament en xarxa, t’ajudarà a portar el teu negoci al següent nivell.

 

Què és Netmentora?

Netmentora Catalunya (Réseau Enterprendre a França), és l’associació més gran sense ànim de lucre d’Europa dedicada a l’acompanyament de l’emprenedor per a la creació d’empreses que generen ocupació local.

Els membres de Netmentora són empresaris i alts directius en actiu que dediquen temps a les diferents etapes del procés d’acompanyament.

 

Netmentora té una metodologia única

Netmentora és un moviment empresarial global d’alt impacte que, a través del coneixement i la col·laboració entre persones i empreses, fomenta el desenvolupament econòmic dels territoris i la creació d’ocupació.

Posant el focus en el suport a persones emprenedores i mitjançant una metodologia única, creen espais d’intercanvi i networking que fomenten el creixement professional dels líders d’empresa. Seleccionen i acompanyen a persones emprenedores amb un alt impacte empresarial: 200 empreses candidates/any de les quals un 25% accedeix a un acompanyament/estudi de 3 mesos i d’aquestes, 20 startups accedeixen a la xarxa durant 2 anys sense cost.

 

Presenta el teu projecte per accedir a un acompanyament/estudi de 3 mesos:

Data: Dimecres 7 abril
Hora: 8:30h a 10h
Lloc: Terrassa Aticco Verdaguer – Carrer de Provença, 339, 08037 Barcelona

Si tens un projecte emprenedor… Ara tens una nova oportunitat!

Aplica la teva candidatura aquí abans del 31 de març si compleixes els criteris de selecció.

 

Criteris de selecció

Els projectes que es presenten a Netmentora han de seguir uns criteris bàsics:

  1. Generació d’ocupació: Mitja de 15 llocs de treball a 3-5 anys vista
  2. Que la teva empresa s’hagi creat recentment (fins a 3 anys després de la creació de l’empresa o del llançament del producte/servei)
  3. Tenir dedicació majoritària al projecte, control majoritari de l’empresa i rol actiu
  4. Amb el finançament necessari per activar l’empresa i sobreviure +/- 1 any
  5. Amb Business Plan

 

Col.laboració entre Netmentora i el Centre d’Empreses Procornellà

El novembre de 2019, Procornellà va signar un conveni de col·laboració amb Netmentora amb el qual, aquells projectes amb més potencial de creixement, vinculats al Centre i Viver d’Empreses i al Programa d’acceleració de startups “Cornellà Open Future”, tenen accés prioritari al procés de selecció pels programes d’acompanyament de Netmentora.

Netmentora és una associació d’empresaris/es d’Europa sense ànim de lucre, que comparteix la mateixa missió del Centre d’Empreses Procornellà: la de donar suport a la creació, consolidació i creixement d’empreses per a crear ocupació local.

Els serveis de Netmentora, orientats al creixement de projectes empresarials, es complementen perfectament amb els serveis del Centre d’Empreses Procornellà, més orientats a la posada en marxa i consolidació de noves iniciatives empresarials.

Des de finals de 2019, ja són 5 els projectes vinculats al Centre d’Empreses que han estat seleccionats per Netmentora per gaudir d’un mentoring executiu ofert de manera voluntària per la xarxa d’alts directius i empresaris que conformen la xarxa de Netmentora.

 

Més informació aquí.

Compartir